Tilmeldingsprocess

Brudpris kan være et ret intenst scenarie, særligt i de tætte relationer. Vi vil derfor gerne være sikre på at alle spillere er trygge med deres medspillere og har valgt følgende process for tilmelding til scenariet:

 

  1. Vi åbner for tilmeldinger i perioden 24. april til 8. maj.

 

  1. Herefter sender vi en mail til alle tilmeldte til hver afvikling, med en liste over de tilmeldte. Du vil ud fra den få mulighed for at fortælle os hvis der er en eller flere af de andre tilmeldte du ikke er tryg ved 1) at spille nær relation med eller 2) slet ikke være til samme scenarie med. Deadline er d. 13. maj. Vi vil tage hensyn til dette under castingen af rollerne.

 

  1. Vi trækker lod blandt de tilmeldte, fordeler roller og opretter en reserveliste.

 

  1. Spillerne har nu indtil 1. juni til at acceptere rollen og betale deltagergebyr, ellers vil vi tilbyde rollen til en i reservekøen.

 

Det med småt:

  • Det er ikke vigtigt hvornår i tilmeldingsperioden du tilmelder dig.
  • Det forringer ikke dine chancer for at deltage at melde dig utryg ved en anden tilmeldt. Din udmelding er kun til intern brug, bliver kun læst af arrangørerne og vil ikke optræde nogen steder, vi sletter desuden dataen efter afviklingen af scenariet.
  • Hvis du afviser den rolle vi tilbyder dig og vi ikke umiddelbart kan finde en at bytte med, vil du i stedet blive placeret i reservekøen igen.
  • Pladserne i reservekøen er kun vejledende, vi vil så vidt muligt forsøge at respektere rækkefølgen, men det er ikke altid muligt.